Project Manager NL

MeyerMonitor gelooft dat betrokken medewerkers die de organisatiestrategie kennen én de juiste vaardigheden willen ontwikkelen, de sleutel zijn voor het succes van een organisatie. Centraal hierin staat leiderschap, die ervoor verantwoordelijk is dat medewerkers geïnformeerd en geïnspireerd worden, zodat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt en hoe hij of zij kan bijdragen aan de strategie.

Wij zijn een innovatieve, technologie- en mensgedreven boutique adviesbureau, die organisaties helpt bij het identificeren van risico’s, het focussen van prioriteiten en het verbeteren van strategie-executie, door (top) management inzicht te bieden in hun menselijk kapitaal.

Onze filosofie en aanpak voor het meten van strategische ‘non-financials’ en het voeren van een continue strategisch dialoog op basis van deze data, biedt organisaties de mogelijkheid om bestuurders en medewerkers rond een gedeelde ambitie te verbinden. Onze ambitie? Het creëren van strategisch gefocuste, vaardige en betrokken organisaties door een continue strategisch dialoog op basis van financiële én niet-financiële data.

 

Functie-omschrijving:

 

Wij zoeken een Project Manager om ons vermogen om de strategische niet-financiële succes-indicatoren bij organisaties in kaart te brengen en het proces van data-naar-dialoog-naar-inzicht verder te versterken.
Als Project Manager speel je een sleutelrol in het team en ben je als eerste aanspreekpunt naar de klant verantwoordelijk voor het dagelijks managen van onze (online) onderzoeksprojecten en/of dialoogsessies. Je bent betrokken bij het vormgeven van het voorstel, speelt een actieve rol bij het doen van analyses via onder andere onze online dashboards en neemt het voortouw bij het maken van de presentaties die door jou en een consultant worden gegeven.

 

Wat wij zoeken:

 

• Passie voor organisatievraagstukken rond strategie, cultuur en leiderschap
• Ervaring met onderzoek, consultancy en/of HR
• Afgeronde HBO- of WO-opleiding
• Eén tot drie jaar relevante werkervaring
• Sterke analytische vaardigheden en procesmatig denkvermogen
• Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
• Natuurlijk vermogen om klantenrelaties op te bouwen
• Kennis van Powerpoint & Excel. Kennis van SPSS is een pré


Wat wij bieden:

De mogelijkheid om met jouw kennis en kunde impact te creëren in bestuurskamers in binnen- en buitenland. Een open kantoor, een relatief klein en hecht team en een ondernemende cultuur waarin je de mogelijkheid én verantwoordelijkheid hebt om te groeien en actief te kunnen bijdragen aan het verbreden en verdiepen van onze klantenbestand en dienstverlening. Uiteraard bieden wij ook een marktconform salaris en een goede balans tussen werk en privé.

Interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag je cv en korte motivatiebrief op info @ meyermonitor.com
Vragen? Neem dan contact op via email of telefonisch op 020-30 50 133 (vragen naar: Susan van Duin).